Velkommen til NetFerie

NetFerie er et familiedrevet utleiebyrå. Det er oss du møter på kontoret, i telefonen og ute i det danske sommerlandet, men vi har selvfølgelig også en rekke gode medarbeidere som hjelper oss med den daglige driften.

NetFerie leier ut mer enn 300 feriehus i Nordjylland, fortrinnsvis på Østkysten mellom Lyngså og Hals. Vi kjenner hvert av husene vi leier ut personlig, og har kontor midt i smørøyet ved Hals.

Hvorfor velge NetFerie?

Det er mange fordeler ved å leie feriehus hos oss. Rent økonomisk vil du sannsynligvis spare mange kroner på din neste ferie, ettersom feriehusene våre typisk er 10-15 % billigere sammenlignet med tilsvarende utleiebyrå.

Hvis du er i tvil om hvilket feriehus som er det riktige for deg og din familie, er du alltid velkommen til å ringe eller sende oss en e-mail. Vi hjelper deg! Vi kjenner jo alle våre feriehus, og kan således anbefale det som passer best til deg og din families ønsker og behov.

Vi har åpent året rundt, så skulle det mot formodning oppstå problemer av stor eller liten art under ferien, er vi kun en servicetelefon unna.

Vi vet at det er et tillitskrevende valg for deg å booke et sommerhus når man skal planlegge en velfortjent ferie, og ferieukene er jo dem man går gleder seg til hele året. Derfor gjør vi alltid vårt beste for å yte deg den servicen du har krav på, slik at du kan nyte ferieoppholdet ditt fullt ut.

Vi tror at det er vår kombinasjon av fornuftige priser og et høyt personlig servicenivå, som gjør NetFerie til noe spesielt. Vi brenner for det vi gjør, og det er noe som gjestene våre merker. Av den grunn har vi også svært mange stamgjester som vender tilbake år etter år.

For det er nemlig massevis av opplevelser i Nordjylland, og helt ferdig med stedet blir man nok aldri.

God fornøyelse og velkommen skal dere være!