Miniferie i feriehus – alle har behov for en pause

Trenger du til å komme litt vekk hjemmefra i et par dager, koble helt av og finne ny energi, så er en miniferie et perfekt pusterom i en travl hverdag.

Miniferie – ta et velfortjent pusterom

Noen ganger er et forlenget weekendophold akkurat det du har bruk for. Når du tar på miniferie i feriehus, kan du holde en miniferie i ditt eget tempo, uansett om du vil slappe av eller fylle den med opplevelser.

Par drikker kaffe i solen ved feriehuset

Legg bort smartphonen og nettbrettet og kom helt ned i gear. Du kan sove lenge, nyte frokosten, lese en god bok og komme ut i naturen og den friske luften. Du kan spise på restaurant, når du ikke gidder lage mat, og dersom du ikke har lyst til å gå ut, kan du hygge deg med å lage et lekkert måltid mat i feriehuset.

Du kan benytte deg av muligheten for å komme langt vekk og oppleve et nytt sted av Danmark, du aldri har besøkt tidligere. Slapp av i nye omgivelser og få deilige opplevelser med hjem fra miniferien i feriehus.

Har du kjøpt billetter til en konsert eller et annet arrangement langt fra, hvor du bor, så kan du med fordel kombinere opplevelsen med en miniferie i feriehus. Så er det ro og du unngår å skulle koordinere transport til og fra stedet samme dag. Slapp av i feriehuset før og etter eventen.

Du kan også velge et feriehus tett på der du bor, så reisetiden blir minimal. Du kan fort ta av gårde uten store forberedelser. Bare nyte et par dager sammen med én du er glad i, og hvor dere har tid til hverandre og ikke skal tenke på annet enn å slappe av

Wellness med pool og spabad på Miniferien

Lei et feriehus med spabad eller pool og fyld miniferien med luksus og selvforkjælelse. En miniferie gir plass i budsjettet til litt mer wellness og luksus, så åbne en god flaske vin og ta et langt, avslappende bad i de varme boblene i spabadet. Merk, hvordan alle muskler slapper av og stress og spenninger forsvinner fra kroppen. Leier du et feriehus med utendørs spabad, kan du sitte lunt og godt under åpen himmel og nyte den friske luften og naturen rundt deg.

Et feriehus med pool er med til å gjøre miniferien til noe særlig. Så er du ikke avhengig av været, hvis du vil ta deg en svømmetur, og holder du miniferie i feriehus på vinterhalvåret, er det deilig å bestemme over sin egen pool. Hopp ned i poolen, når du har lyst og ta en lang svømmetur i det lune vannet. Du kan hvile deg på en liggestol på det lune poolområdet og se på naturen gjennom de store panoramarutene. Det er ren velvære!

Miniferie, når det er kaldt utenfor

I den mørke tiden, når sommeren er lengst vekk og regnen pisker ned utenfor, er det nødvendig med et lite lyspunkt i hverdagen. Booker du en miniferie i feriehus, har du noe å glede deg til i en mørk tid, der du har ekstra bruk for å lade opp batteriene og få ny energi.

Kom deg ut i den friske luften og opplev årstidene i naturen. Få varmen igjen foran vedovnen i det lune, hyggelige feriehuset og nyt at ilden buldrer, med en kopp kaffe eller te. Et feriehus med spabad eller sauna er det helt riktige, når det blåser kaldt utenfor. Da setter man virkelig pris på svetteturene i saunaen og det etterfølgende velværet i hele kroppen. Du kan skape en virkelig avslappende fornemmelse av wellness med stearinlys, musikk og badeoljer, når du sitter i spabadet. Så gjør det ikke noe at vinden suser utenfor og snøen dekker landskapet som et hvitt teppe.

Weekendopphold eller miniferie

Ektepar med hund går tur på stranden

Du kan velge å holde miniferie i 2- 5 dager alt etter, hva som passer inn i din kalender. Ta f.eks. på et deilig weekendopphold med 2-3 overnattinger, så er det tid til både å slappe av i feriehuset og komme ut og få litt opplevelser sammen med ektefellen, kjæresten, venninnen eller vennen. Vær oppmerksom på at 2 overnattinger ofte koster det samme som 3 overnattinger.

Du kan velge mellom mange lekre feriehus og noen av de kan du leie med én gang, når du beslutter deg for å ta på miniferie. Andre feriehus kan du først booke 28 dager før du ønsker å benytte feriehuset. Ved hvert feriehus kan du se om det er mulig å booke det med én gang. Her kan du også se om rengjøring er inkludert i leieprisen, hvilket ofte er tilfellet, når det gjelder miniferier.

Hvis du velger å holde en miniferie med 5 overnattinger og rengjøringen er inkludert i prisen, kan du overveie om du heller vil holde ferie i feriehus med 7 overnattinger og selv gjøre rent, for forskjellen i prisen på de to variantene er ofte ganske liten.

Miniferie med kultur og byliv i Aalborg

Lei feriehus i nærheten av Aalborg og bruk feriehuset som base for en masse opplevelser med byliv og kultur i miniferien. Kanskje skal du besøke noen, du kjenner eller har bare lyst til å gå på oppdagelse i Aalborg. En miniferie i feriehus gir deg mulighet for å trekke deg tilbake i private, hjemlige omgivelser. Etter en god nattesøvn er du frisk og klar til å besøke nye severdigheter, oppleve kulturlivet i byen, shoppe og spise god mat på Aalborgs kaféer og restauranter.

Gå f.eks. en tur på den moderne havnefronten ved Limfjorden med rekreative områder, besøk Utzon Centeret, der du kan se utstillinger med kunst og arkitektur eller besøk det imponerende Musikkens Hus.

Ta på en hyggelig shoppingtur på de to gågatene i Aalborg med et stort utbud av butikker. Trenger du til en pause, så byr Aalborg på mange ulike typer spisesteder, uansett om du gjerne vil ha en sandwich på en kafé eller tapas, sushi eller en god biff på restaurant.